Opblaasbare Chesterfield

De Nederlandse designer Jeroen van de Kant ontwierp een opblaasbare ‘Chesterfield’.

Is een echte Chesterfield toch iets boven uw budget, maar wil u er toch graag een in huis halen. Dan heeft Blofield misschien een oplossing. De handige reistas van Blofield tovert in een mum van tijd een Chesterfield tevoorschijn, waar u zich ook bevindt.

De Nederlandse ontwerper Jeroen van de Kant creÔerde een opblaasbare zetel naar de vorm van een Engelse Chesterfield. De sofa is gemaakt uit afwasbaar PVC en verstevigd met vinyl aan de onderzijde. De Blofield kan zowel in uw interieur als in de open lucht tot zijn recht komen.

Het handige Blofield-trolleykoffertje bevat naast de zetel een krachtige elektrische pomp en een reparatiekit. De handige pomp blaast de sofa in ongeveer vijf minuten op. Het aanbod bestaat uit een éénzit, verkrijgbaar in ‘Stoney white’ en ‘Midnight grey’, en een tweezit die naast het wit en het grijs nog in ‘Earth Green’ te verkrijgen is. Op de driezit is het nog even wachten.

Ruth Vanden Berghe

Voor de kleinste variant betaalt u 389 euro, voor de tweezit 489 euro. Alle modellen worden te koop aangeboden op de site van Blofield zelf.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content