Online outletshoppen bij Leolux

De Nederlandse producent van designmeubelen lanceert een site waarop hun klanten het volledige aanbod van toonzaalmodellen kunnen bekijken.

Leolux, de Nederlandse producent van designmeubelen, lanceert midden maart een eigen outlet-site. Vandaag zijn outlet-winkels alomtegenwoordig en Leolux wil niet achterblijven. Via www.leoluxoutlet.com kan u het internationale aanbod van toonzaalmodellen bekijken en vergelijken.

De site was initieel bedoeld als hulpmiddel voor de dealers van Leolux, omdat ze moeite hebben om hun showroommodellen aan de man te brengen, zegt Frank van Werkum, CEO van Leolux. Dankzij de outlet-site krijgt de consument een duidelijk overzicht van alle modellen die internationaal worden aangeboden aan een sterk gereduceerde prijs. De toonzaalmodellen zijn er gesorteerd op model, regio, kleur of prijs. Op die manier creÔert de dealer weer ruimte in de toonzaal én vergroot hij zijn klantenkring, zelfs tot over de landsgrenzen.

Leolux speelt in op de huidige economische situatie waarin mensen op zoek gaan naar tweedehandse spullen of outlet-aanbiedingen. Het grote verschil met koopjessites zoals Ebay is dat de showroommodellen van Leolux nog garantie hebben. Vanaf nu kunt u vanuit uw luie zetel op zoek gaan naar een betaalbare, nog knussere designsofa.

Annelien Boens

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content