Nieuwe lichting jonge Antwerpse ondernemers bundelt krachten in popup-shop

© .

Van 4 tot 28 augustus herbergt het Antwerps jongerencentrum Kavka een popup-shop waarin verschillende jonge ondernemers hun werk zullen voorstellen. Of je nu gaat voor de homemade kattensnoepjes, handgebonden boeken, vintage meubels of exclusieve kleding: vast staat dat je verrast zal worden.

Het afgelopen jaar is er een nieuwe lichting BAAS‘ers opgestaan. Dat zijn jongeren met een idee, ondernemingszin en vooral veel goesting, die een duwtje in de rug kregen. Met 200 begonnen ze in februari aan het traject, met 20 zijn ze nu nog. Daarvan kan je er 11 van naderbij leren kennen tijdens hun popup-winkel in het Antwerps jongerencentrum Kavka.

11 nieuwe ondernemers

De verschillende jonge ondernemers stellen je een maand lang hun werk voor. Zo zal je in de BAAS Popup de vintage meubels van Mr. Frisko vinden, maar ook homemade kattensnoepjes van Catweazle, het streetwear label Skrew en de nog nergens anders in de Benelux verkrijgbare kinderkleding van 1Manufactura. Ook de handgeweven kussens en dekens van Julie Van den Meutter en gepersonaliseerde fotoboeken op maat van boekbinder Lilium verdienen zeker je aandacht.

De photobooth van Beard&Bones induiken doe je best niet met een mond vol lekkers uit de Indonesische snackbar. Daarom luister je ondertussen beter maar even naar wat Emma Ketels te vertellen heeft over haar productiebedrijf op maat van straattheater- en circusgezelschappen of maak je kennis met Het Debuut, een aanstormend online platform voor beginnende artiesten en starters. Tenslotte stelt JUST JACK haar duurzame vintage-, antiek- en designverhuurdienst voor. Meer dan genoeg jonge, creatieve ondernemers om te ontdekken dus!

De BAAS Popup opent haar deuren tussen 5 en 28 augustus van donderdag tot zondag, telkens van 12 tot 18u in het Antwerps jongerencentrum Kavka.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content