Nieuw maatsysteem voor condooms gebaseerd op groente en fruit

© Guan-Hao Pan via Dezeen

Dit bewijst weer waarom richtingen als product development nog nuttig kunnen zijn. Het afstudeerproject van Guan-Hao Pan zorgt ervoor dat ieder condoom voortaan als gegoten zit.

Als er iets is waar wij ons donkerpimpelpaars aan kunnen ergeren dan zijn het wel bodytypes en al zeker die gebaseerd op uw fruitmand. Appel, peer of zelfs druiventros wat ons betreft: het lichaamstypesysteem is te beperkt. De laatste keer wij een zelfportret uit fruit maakten (hé, u doet in uw vrije tijd toch ook gewoon wat u wil!) hadden we daar namelijk heus wel meer dan 1 stuk fruit voor nodig. En waar blijft de “snijboon die vergeten is het skipak uit te trekken”?

Bref, wie dacht dat dit soort onzin enkel vrouwen te beurt viel is pessimistisch, want voortaan mogen ook mannen de metafoor bovenhalen.

De Taiwanese productontwikkelaar Guan-Hao Pan heeft namelijk een nieuw soort condoommaatsysteem uitgebracht dat het voor mannen makkelijker moet maken om met het juiste rubbertje tussen de lakens te schuiven. Pan baseerde zich meer op de dikte van de penis dan de lengte in de hoop dat het dragen van een condoom een aangenamere en veiligere gebeurtenis wordt.

Nieuw maatsysteem voor condooms gebaseerd op groente en fruit
© Guan-Hao Pan via Dezeen

Zolang je je geen vragen stelt bij wat voor vreemde wortels er in Taiwan groeien gaat zijn maattabel van klein naar groot als volgt: komkommer, wortel, banaan, raap, courgette. De rubbertjes komen netjes afzonderlijk verpakt in een kartonnen koker en we moeten eerlijk zijn: het ZIET er wel goed uit.

Gelukkig heeft Tinder de contactadvertentie van de troon gestoten. “Appel zoekt Raap voor heet stoofpotje” zou echt héél héél fout zijn.

(KS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content