Multifunctionele bewaarpot

© Kähler design

Na groot succes op de Scandinavische markt, binnenkort ook bij ons te koop.

De ontwerpster Louisse Campbell heeft voor het Deense designmerk Kähler de multifunctionele bewaarpot ‘CAMMEO’ gemaakt. Na het grote succes op de Scandinavische markt, is de pot binnenkort ook bij ons verkrijgbaar.

Werkelijk alles kan u erin kwijt: van koffie tot oorstaafjes, kleingeld en liefdesbrieven. De witte, keramieke bewaarpot bestaat in drie verschillende maten, en is volledig handgemaakt. Bij aankoop krijgt u er zes verschillend gekleurde rekkertjes bij, zo is ook de look van uw bewaarpot multifunctioneel.

Louisse Campbell studeerde aan de London College of Furniture en de Deense Design School. In 1996 richtte ze haar eigen ontwerpstudio op, waar ze sindsdien onafhankelijk werkt. Ze ontwerpt vooral meubels en verlichting, maar is af en toe ook betrokken in projecten rond kleinere designobjecten. De multi-inzetbare pot voor Kähler is daar een mooi voorbeeld van.

De prijs voor een CAMMEO-pot varieert tussen 39,90 en 49,90 euro, afhankelijk van de grootte. Voor meer informatie en verkooppunten kan u terecht op de website van Kähler of bellen naar 03/213.16.13.


Hanne Vandevoorde

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content