Morres brengt totaalaanbod interieur

Morres Wonen wil een compleet gamma aan winkels rond interieur bieden.

Ben Mandemakers, de nieuwe eigenaar van Morres Wonen in het Zuid-Nederlandse Hulst, wil de site op korte termijn uitbreiden met een compleet gamma aan winkels rond de inrichting van een woning.

Mandemakers wil de site van Morres in Hulst uitbreiden met een totaalaanbod voor wonen en interieur, met winkels voor onder meer keukens en sanitair. Die zouden in aparte vestigingen komen op de site in Hulst.

Daarnaast wil Mandemakers van Morres Wonen “weer een van de marktleiders in meubelen” maken. “We willen terug naar een omzet voor Morres van minimaal 75 miljoen euro.”

Belgische markt

Momenteel wordt de winkel volledig gerenoveerd. Voor de uitbreiding van de site wordt nog onderhandeld met het gemeentebestuur. “Als we alle plannen kunnen realiseren zoals we willen, betekent dat werk voor 50 à 75 mensen extra”, aldus Mandemakers. Momenteel is Morres goed voor zowat 110 voltijdse banen.

De nieuwe eigenaar wil zich ook nog meer richten op de Belgische markt. Momenteel komt zowat de helft van de klanten uit vlaanderen, in de toekomst moet dat “minimaal” 75 procent worden.

Morres Wonen ging in juni van dit jaar failliet, en werd kort nadien overgenomen door De Mandemakers Groep (DMG), de grootste keukenretailer in Nederland, die ook winkels in sanitair en meubelen in bezit heeft.

Belga/EH

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content