Meubelfabrikant Durlet ruimt op

De Belgische designfabrikant Durlet houdt stockverkoop. Heel wat meubels mogen de deur uit aan aantrekkelijke prijzen.

Design te duur? Daar bestaan trucjes voor, een stockverkoop is daar één van. Vanaf donderdag is het de beurt aan de Belgische meubelfabrikant Durlet, die ruimt zijn stock op in Izegem. Volledige saloncombinaties, losse canapés, (relax)fauteuils en een beperkt aantal salontafels en stoelen zullen worden verkocht aan fabrieksprijzen.

Durlet doet verscheidene toonzaalmodellen en prototypes van de hand, alsook modellen die gemaakt werden voor beurzen. Het meubelaanbod biedt voor elk wat wils: zowel de meest recente als de Durlet-klassiekers. U kunt er bepaalde prototypes of zeer oude stukken op de kop tikken aan weggeefprijzen. De overige meubels worden aangeboden met een korting van 25 tot 75 procent. Lederliefhebbers zullen hier zeker hun gading vinden. Hoewel u ook kan kiezen uit stof of andere materialen bekleedt Durlet zijn meubels hoofdzakelijk met leder.

De Belgische meubelfabrikant organiseert deze stockverkoop jaarlijks of tweejaarlijks, afhankelijk van wanneer de overvloedige stock de werking van het bedrijf begint te hinderen.

Designmeubelfabrikant Durlet uit het West-Vlaamse Izegem bestaat al sinds 1966 en werkt samen met internationale ontwerpers als Anita Schmidt, Carlo Santi, Sylvain Joly en met Belgische talenten als Marc Dejonghe en Claire Bataille/Pol Ibens.

Ruth Vanden Berghe

De stockverkoop gaat door op 7/5-10/5 van 10u tot 17u in de Werkhuizenstraat 15, 8870 Izegem. Tel: 051 31 47 43.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content