Leuke workshops en toonaangevende sprekers op Design Fusion

Design Fusion in C-Mine Genk nodigt heel wat interessante internationale sprekers uit. Ook vindt er randanimatie plaats en zijn leerrijke workshops gepland waar groot en klein zelf aan de slag kunnen.

Design Fusion in C-Mine Genk nodigt heel wat interessante internationale sprekers uit. Ook vindt er randanimatie plaats en zijn leerrijke workshops gepland waar groot en klein zelf aan de slag kunnen. De Genkse C-Mine houdt op 14 december hun jaarlijkse Design Fusion. Dit jaar zijn er enkele interessante, internationale sprekers aanwezig die unieke inzichten zullen geven over design vandaag de dag. De vragen ‘hoe maatschappelijk relevant is design? Welke rol kan je vandaag als designontwerper spelen? En wat is co-creatiedesign precies?’ zullen beantwoord worden door de gerenommeerde experts.

Internationale sprekers

De organisatie wist drie internationale sprekers te strikken en ook de Belg Michel Bauwens zal zijn kennis delen met de aanwezige designlovers. Schrijver en filosoof John Tackara stelt het ecologische bewustzijn en lokale verankering centraal. Hij schreef de bestseller ‘In the Bubble’ en vertelt in Genk over het einde van solo-ontwerpen. Ook Jane Chen en Liz Sanders zullen een lezing geven op Design Fusion. Het is allereerste keer dat de dames komen spreken in België.

Zelf aan de slag

Er worden ook tal van leuke workshops georganiseerd die gaan van zelf je speelgoed recycleren tot je eigen ontwerpstijl ontwikkelen. De workshops – met en door Stefan Schöning – geven je de kans om zelf de handen uit de mouwen te steken.

Praktisch: Design Fusion, zaterdag 14 december van 13.00 u tot 21.00 u in C-Mine Genk (Evence Coppéelaan 91). Het evenement is gratis, maar je dient wel vooraf in te schrijven via de website. Voor meer info, surf naar designfusion.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content