Lekker warm met Dyson Hot

© Dyson

Om de bijverwarmer van Dyson te regelen moet je zelfs je zetel niet uit.

Om deze barre winterdagen door te komen zijn alle verwarmingsbronnen meer dan welkom. Met de Dyson Hot presenteert Dyson een verwarmingsventilator, die dankzij warmteprojectie op grote afstand een hele kamer kan verwarmen – of in de zomer: afkoelen – tot de ingestelde temperatuur.

Bovendien kan je zelf gezellig onder een warm dekentje in de zetel blijven zitten, want het apparaat werkt met een afstandsbediening. Zo kan je van op afstand onder andere de temperatuur bijstellen, de snelheid van de luchtstroom instellen en de draaibeweging regelen.

Anders dan heel wat andere bijverwarmers warmt de Dyson Hot de kamer gelijkmatig op. Dat komt door de gepatenteerde air multiplier-technologie, die het resultaat is van ruim drie jaar onderzoek door een twintigtal ingenieurs.

“Doordat het toestel de omringende lucht aantrekt, zorgt het snel voor veel warmte. De luchtstroom, die ontstaat door de smalle opening van 2,5 mm in de ringvorm, trekt de lucht rondom het apparaat aan en versterkt hem tot zes keer”, stelt James Dyson.

Doordat het toestel geen roostertjes bevat, kunnen die ook geen stof aantrekken. Daardoor verspreidt de Dyson Hot geen brandlucht. Tot slot is het apparaat ook bijzonder veilig: als het omvalt, schakelt het zichzelf gewoon uit.

Elien Haentjens

De Dyson Hot is beschikbaar in grijs/blauw en wit/zilver, geniet twee jaar garantie en is verkrijgbaar vanaf 379 euro.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content