Laat je feesttafel schitteren met Kerstmis

© Facebook / Flowers by Madam Toertjes

De feestdagen naderen met rasse schreden. Bij kerstlovers begint het ongetwijfeld al te kriebelen om te decoreren. Heb jij het niet in de vingers, maar wil je toch schitterende tafeldecoraties op je feesttafel toveren? Dan brengt floriste Madam Toertjes misschien wel raad.

De specialiteit van Madam Toertjes is het letterlijk en figuurlijk opfleuren van een babyborrel, een huwelijksfeest of het verzorgen van een origineel boeket. Tijdens de feestdagen is een bloempje op de tafel altijd een must en daar speelt Sofie Leysen, aka Madam Toertjes, handig op in met het concept ‘Madam Toertjes in a box’.

De verrassingsbox bevat vaasjes, bloemen, theelichthouders, theelichtjes, kaarsen, servietringen en allerlei kleine decoratieve elementen. Op die manier heb je meteen alles in huis om jouw tafel om te toveren tot een waar pareltje. De box kost 60 euro voor 4 personen tot 180 euro voor 12 personen. Wie het nog grootser ziet, kan contact opnemen met Sofie. Naast de tafeldecoratie biedt Madam Toertjes ook nog kerstkransen op maat aan. (AB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content