Interieurstickers voor de babykamer

Interieurstickers van ‘Babylou’ voor kinderkamers.

Stickerontwerpersduo Philippe en Sophie Van de Ven brengen na ‘Lou and Friends‘ een nieuwe collectie stickers uit. ‘Babylou stickers@home‘ is een lijn interieurstickers gericht op baby- en peuterkamers.
De Babylou collectie omvat verschillende categorieën. Er zijn de ‘Name Stickers’, gepersonaliseerde stickers met de naam van de baby of peuter. Of de ‘Multicolor Stickers’ die uit kleurrijke tekeningen van dieren bestaan. En ten laatste ook ‘Text Stickers’ die gebaseerd zijn op originele teksten en uitspraken.

Naast de keuze uit deze categorieën is er ook de mogelijkheid om van een eigen foto of ontwerp een sticker te laten maken. Alle stickers, behalve de Multicolor Stickers, bestaan in vier maten en dertig verschillende kleuren. Ze worden gemaakt uit zelfklevende, niet-permanente vinyl die op alle effen oppervlaktes aangebracht kan worden.

Met de stickers van Lou and Friends kan u een interieur in een handomdraai volledig omtoveren en er een persoonlijke touch aan geven.

Een sticker uit de Babylou collectie is al verkrijgbaar vanaf 35 euro, in een afmeting van 40 x 60 cm. De collectie is beschikbaar via de website en in de meeste Colora-winkels.

Hanne Vandevoorde

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content