Huizenruilsite voor designers en kunstenaars lanceert in België

De huizenruilwebsite Behomm.com kan nu ook gebruikt worden in België. Op deze website kunnen mensen die werken in de wereld van kunst en design aan huizenruil doen na uitgenodigd te worden door het platform.

Behomm.com is een unieke woninguitswisselingsgemeenschap uitsluitend voor mensen die werken in de wereld van kunst en design. De site heeft sinds haar recente start al heel wat woningen van over de hele wereld bijeengebracht. Behomm presenteert zich nu ook wereldwijd en kan dus gebruikt worden door Belgische kunstenaars of designers.

Ruilen met gelijkgezinden

Behomm-deelnemers vertegenwoordigen een brede waaier van artistieke beroepen, van architecten tot art directors, van keramisten tot modestylisten. En ook de locaties zijn erg uiteenlopend. Er kan geruild worden met plaatsen van Amsterdam tot Tokio, van San Francisco tot Marokko. Bovendien zijn alle deelnemers kunstzinnige professionals die hun artistieke levenswijze uiten in de inrichting van hun woning. Dit resulteert in een bonte verzameling van interessante en stijlvolle verblijfplaatsen.

Op uitnodiging

In tegenstelling tot Houseswap of Airbnb is Behomm de eerste ‘alleen op uitnodiging’ uitwisselingsgemeenschap, via peer-to-peer doorverwijzing. Hierdoor vind je op Behomm een unieke selectie aan woningen in alle soorten en maten. De oprichters, een koppel grafisch ontwerpers uit Barcelona, geloven dat schoonheid niet hetzelfde is als luxe. ‘Behomm gelooft dat het bij huisuitwisselingen niet alleen gaat om het vinden van gratis verblijfplaatsen over de hele wereld’, zegt mede-oprichter Agusí Juste. ‘Het gaat om delen, en het maken van persoonlijke contacten, als onderdeel van de ‘sharing economy’ die wereldwijd groeit.’

Wie zelf niet werkzaam is in de artistieke wereld kan de website ook altijd bezoeken om inspiratie op te doen en weg te dromen bij de prachtige woningen. (LP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content