H&M Home breidt collectie uit met kleine meubels en lampen

© H&M

De nieuwe collectie bestaat uit verschillende stijlen en materialen waar langdurig design en verscheidenheid centraal staan.

Voor de eerste release van de nieuwe H&M Home collectie ontstonden twee stilistische richtingen.

De ene richting is modern en minimalistisch met nette lijnen en kubistische vormen met lineaire rekken en kasten, stalen frames met zwarte coating en opvallende cilindrische lampen.

De tweede richting is meer glamoureus en tegelijk rustiek met zachte vormen en natuurlijke materialen met belangrijke stuks zoals poefs uit zacht materiaal in het licht beige of zwart en krukken met organische lijnen in het natuurlijk of zwartgeverfd hout.

H&M Home breidt collectie uit met kleine meubels en lampen
© H&M

Tijdloos design

Het totale kleurenpalet zet een sterk zwart naast natuurlijk beige en metallics zoals ilver met smaragdgroene, roze en grijze accenten. De belangrijkste materialen zijn metaal, messing, marmer, stro en hout.

‘Elk stuk van onze nieuwe meubellijn is ontworpen om niet enkel moeiteloos in een kamer toe te passen, maar ook om tijdloze design en diversiteit in stijl uit te drukken. We zijn heel blij met deze lancering’, zegt Mattias Chrisander, Product Designer bij H&M Home.

Deze collectie zal online beschikbaar zijn in geselecteerde markten waaronder België vanaf eind juli en vervolgens in H&M Concept Stores doorheen Europa dit najaar. De prijzen variëren tussen € 19.99 en € 249.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content