Geef eens een kilo bewust papier cadeau

Kilo Papier © redo

Het jonge, duurzame Antwerpse bedrijf Redopapers lanceert een leuk initiatief. Met een abonnementsformule krijg je zes maanden lang een papieren cadeau in je brievenbus. In totaal krijg je op die manier een kilo gerecupereerd papier in handen.

Redopapers is het geesteskind van Tille Lingier en Linde Luyten: twee twintigers en grafisch vormgevers. Met Redopapers blazen ze nieuw leven in papieroverschotten. Hun passie voor ambachtelijk werken met papier, typografie en mooi, tastbaar design vertalen ze naar handgemaakte designproducten. Van agenda’s tot blocnotes, de twee jonge vrouwen toveren papieroverschotten om tot de mooiste papieren hebbedingen.

Naast een eigen productlijn werken ze ook samen met andere organisaties, zoals het Fotomuseum en Oxfam. Ook werken ze samen met jongeren uit het buitengewoon onderwijs en bieden ze workshops boekbinden aan.

Vanaf september start hun concept ‘een kilo papier’. Geïnteresseerde kunnen het pakket bestellen vanaf acht augustus. Een cadeautje aan jezelf of aan iemand uit je omgeving die ook dol is op mooie papieren designontwerpen? Met de cadeauformule krijg je een maandelijkse verrassing met telkens een uniek product, speciaal voor de abonnee samengesteld. In totaal ontvang je een kilo papier en draag je bij aan de herbestemming van papieroverschotten: een win-winsituatie.

Prijs: 70 euro.

Klik hier voor meer info of om het pakket te bestellen.

RE-DOhttps://www.facebook.com/redopapers/https://www.facebook.comFacebook1281

★ EEN KILO PAPIER ★

Met deze cadeau formule krijg je een maandelijkse verrassing met telkens een exclusief product, speciaal voor jou samengesteld. Dit verrassingspakket verwent je met unieke papierwaren en mooie verpakkingen. De papierwaren vormen na 6 maanden samen een totaalgewicht van 1 kilo. Alle producten worden lokaal gemaakt uit gerecupereerd papier van drukkerijen.

Voor €70 kan je dit pakket vanaf nu online bestellen op http://redopapers.tictail.com/product/een-kilo-papier

Geplaatst door RE-DO op maandag 7 augustus 2017

video1.0https://www.facebook.com/redopapers/videos/732387596968501/500

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content