Flamant heeft nu ook een E-Shop

Particulieren in België, Frankrijk, Duitsland, Italië en Nederland kunnen nu dus ook online winkelen bij Flamant.

Particulieren uit België, Frankrijk, Duitsland, Italië en Nederland kunnen nu dus ook online winkelen bij Flamant. De shop is dus handig voor wie even niet naar de winkel kan om iets te bestellen, of om snel iets bij te bestellen.
Door de creatie van deze e-shop is Flamant – met uitzondering van de grote distributiereuzen – één van de eersten in de Europese interieurbranche die via het net gaat handelen. De Flamant webshop speelt in op de groeide vraag naar online-producten. Via de shop bereikt Flamant ook een ruimer publiek. Parallel aan de recent gelanceerde Facebook en Twitter-pagina’s versterkt de nieuwe e-commerce business unit de aanwezigheid van het bedrijf op het internet.
De Flamant webshop biedt een mooie keuze uit meer dan 300 producten, zoals home-accessoires, geschenkartikelen en tafelgerei. De veilige betaalmethodes en een gegarandeerde thuislevering zorgen voor een professionele service.

De Belgische interieur en lifestyle producent Flamant heeft ook 14 eigen winkels in binnen- en buitenland. Flamant heeft ook een ontwerpafdeling voor de professionele (horeca) en de particuliere markt, en nu dus ook over een E-shop. (PSW)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content