Exotisme op Antwerpse woonbeurs

‘Op reis in je interieur’ is dit jaar het thema van de de Antwerpse woonbeurs In Wonen.

U hoeft niet in Stockholm, Marrakech of Siena te wonen om de lokale sfeer in huis te halen. Zeker niet als Antwerpen uw thuisbasis is. ‘Op reis in je interieur’ is dit jaar immers het thema van de zevende editie van de Antwerpse woonbeurs In Wonen.

Honderdzeventig woonwinkels en andere exposanten tonen er hoe u thuis de tot de verbeelding sprekende steden tot leven brengt. Al is er naast jong Scandinavisch design, kleurrijke romantiek uit Marokko en Italiaans vakmanschap ook ruimte voor de eigentijdse en stedelijke stijl van Antwerpen, de vierde ‘gaststad’ op deze beurs. Ook slaapcomfort en nieuwe keukenmaterialen krijgen bijzondere aandacht, met merken als Coco-Mat en Siematic. Vrouwen hoeven op 16 februari trouwens geen inkom te betalen.

Britt Guetens

In Wonen, Antwerp Expo, Jan Van Rijswijcklaan 191, 2020 Antwerpen. Telkens van 10 tot 19 uur, nocturnes tot 23 uur op 14 en 20 februari, tot 21 uur op 16 februari, opening pas om 13 uur op 16 en 20 februari. Toegang 8 euro, gratis tot 16 jaar. Info: 09 241 93 73.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content