Een trendy tuin met Xtirio

Het nieuwe merk Xtirio by Marlux heeft alles in huis om uw tuin gezellig en warm aan te kleden.

Het nieuwe Belgische merk Xtirio by Marlux vat de tuintrends voor 2010 samen in drie collecties: Living Design, Just Pure en Cosy Mix.

Natuur speelt een grote rol in de tuintrends van dit nieuwe jaar. Na jaren minimalisme en koele zakelijkheid lijken gezelligheid, warmte en sfeer terug ‘in’ te zijn. Zowel binnen als buiten uit dat zich in een terugkeer naar de natuur, ‘back to basics’.

Tuinarchitect en trendadviseur Bert Huls ontwierp samen met Marlux de collecties van Xtirio. Volgens hem zijn traditie, warmte en spiritualiteit de nieuwe credo’s en is de tuinliefhebber op zoek naar oorspronkelijkheid en geborgenheid. Weg met de extragrote tegels en de oversized tuinbanken.

Vanuit dat opzicht stampte Xtirio drie grote stromingen uit de grond waarmee u het uitzicht van huis en tuin grotendeels kunt invullen. ‘Living Design’ staat voor glad, maar leefbaar strak. Voor een stoere en no-nonsense tuin is er ‘Just Pure’. Ten slotte is er ‘Cosy Mix’, dat staat voor een mengeling van moderne lijnen en natuurlijke invloeden.

Aïsa Knockaert

Xtirio by Marlux is te zien op Batibouw: hal 1, stand 313.
Batibouw loopt van 25 februari tot 7 maart in Brussels Expo.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content