Dyson brengt revolutionaire handdroger op de markt

De Airblade is een systeem dat wassen en drogen verenigt.

Dyson brengt de Airblade Tap handdroger op de markt, een revolutonair systeem dat handen drogen en wassen verenigt.
Zeven jaar geleden vond Dyson de elektrische handdroger opnieuw uit. Dankzij de digitale motor en een HEPA filter droogt hij handen in slechts 10 seconden en dat op hygiënische wijze (getest volgens het NSF protocol).

Ondanks het toen al opmerkelijke systeem, bleef toch nog steeds het probleem bestaan dat de handen wassen en drogen niet op dezelfde plaats was. Daar is nu een oplossing voor gekomen met het nieuwste model handdroger. De Airblade zorgt ervoor dat een aparte plaats om je handen te drogen niet meer nodig is.

Meer hygiëne, minder kosten en beter voor het milieu

De Airblade werkt met intelligente infraroodsensoren die de positie van de handen detecteren. Die informatie activeert de waterstraal of luchtstroom. De handdroger functioneert zonder dat u een knop hoeft aan te raken en 99,9% van de bacteriën wordt uit de lucht gezuiverd dankzij de HEPA filter.

Hij droogt 18 paar handen voor de prijs van 1 papieren handdoek en produceert 62% minder CO2 per droogbeurt dan papieren handdoeken en 67% minder dan warmelucht-handdrogers. Er wordt ook minder water gebruikt door de precieze afstelling van de sensoren.

Hoe werkt het?

De Infraroodsensoren detecteren de handen en activeren de waterstraal. De gebruiker kan zo zijn handen wassen en spoelen. Vervolgens spreidt hij zijn handen en wordt de luchtstroom geactiveerd. Maar nooit beide tegelijkertijd, de intelligente infraroodsensoren zijn zo ingesteld dat de waterstraal of luchtstroom slechts geactiveerd wordt door de aanwezigheid van handen.

Bekijk hier de video’s waar James Dyson de technologie uitlegt en hoe gebruikers de handdroger ervaren. (RDM)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten
Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content