Dit wordt hét weekend voor schattenjagers

© iStock

Voor de schattenjagers is het volgend weekend alle hens aan dek, want overal zijn er leuke vlooienmarkten. En nu er veel landgenoten in het buitenland vertoeven, krijgt wie thuis blijft, extra veel kansen!

Dit weekend staan er dus tal van vlooienmarkten op de agenda. Ziehier enkele tips op een rijtje voor zaterdag 1 augustus: Zandvlietse dorpstraat in Antwerpen, Bleregemkermis in Affligem, Boterlaarbaan in Deurne, Aarthurfeesten in Hooglede en Bronweg in Houthalen. Op zondag 2 augustus de Zandfeesten in Brugge. Op 5, 6 en 7 augustus kan je ook terecht in La Potinière in De Haan.

Over de grens

Surf even naar de talrijke sites die vlooienmarkten en rommelmarkten aankondigen in de ons omringende regio’s. Kijk daarbij ook over de grens, in Wallonië, Noord-Frankrijk, Nederlands Limburg en Zeeuws-Vlaanderen, want ook daar is het aanbod aan openluchtmarkten vrij copieus. Veel zoekgenot en: vergeet nooit wat af te bieden!

Meer info vind je op: www.rommelmarkten.be, www.derommelmarkt.be, www.derommelrmarkt.nl, www.meukisleuk.nl, www.rommelvlooienmarkten.nl, www.brocabrac.fr, www.sabradu.fr

(PSW)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content