Dit bureau laat je comfortabel werken én slapen

© StudioNL

Het uitgelezen meubelstuk voor ieder bedrijf dat er prat op gaat mee te zijn met zijn tijd en het meeste uit zijn werknemers wil halen. (Zowat elk bedrijf. Toch?)

Middagdipjes zijn een universeel gegeven. Na het eten (of na een stresserende ochtend) wil je lichaam even tijd om alles te verwerken en heeft het écht baat bij een middagdutje, zoals sommige bedrijven (Google bijvoorbeeld) perfect snappen. Zij hebben een soort pods voor hun werknemers waar ze even een uiltje in kunnen knappen, de meesten onder ons hebben -als het merk tenminste meezit- een koffie-automaat.

Toch moet je geen deel uitmaken van een multinational in de techsector om tussen de middag even te kunnen powernappen. Het Griekse ontwerpbureau Studio NL heeft een bureau ontworpen dat dutjes net aanmoedigt: de bovenkant ziet eruit als een gewone tafel, maar de ruimte onder het blad werd omgevormd tot een kleine, afsluitbare cabine waar werknemes zich voor korte tijd comfortabel in kunnen installeren zonder last te hebben van licht of geluid.

Het is eens wat anders dan een briefje met “een kantoorkat aub” in de suggestiebox van HR droppen.

Dit bureau laat je comfortabel werken én slapen
© StudioNL

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content