Deze opvouwbare badkuip past zelfs in je reiskoffer

© XTEND

De XTEND is een fraai vormgegeven badkuip die je volledig plat kan opvouwen zodat hij nergens plaats inneemt. Perfect voor reizigers of zij die de ruimte in hun badkamer liever besteden aan een inloopdouche, maar toch af en toe van een deugddoend bad willen genieten.

Wanneer je een hotelkamer binnenkomt check je eerst je bed, dan je uitzicht en dan of de badkamer zijn naam waardig is. Eens lekker weken in een badkuip vol heerlijk geurende producten is een verwennerij en een perfecte ontspanning. Voortaan hoef je echter niet op hotel te gaan als je thuis geen bad hebt: de Duitse designer Carina Deuschl ontwierp immers een opvouwbaar bad dat even comfortabel is als the real deal.

Wie nu aan een opblaasbaar kinderzwembadje denkt mag de video onderaan eens bekijken: niet alleen vormt Deuschls design een perfect aanvaardbare badkuip, hij ziet er nog eens goed uit ook. Daarom dat dit ontwerp bekroond werd met de Red Dot Design Award, allicht.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content