Deze compacte Ikea keuken kost amper 130 euro

© Ikea

In augustus stockeert het Zweedse woonwarenhuis zijn winkelruimte met heel wat herfstige goodies, maar dit najaar zal de focus vooral op de keuken liggen. En hoe.

Wanneer de catalogus van Ikea op je deurmat ploft weet je dat je je namiddag zal doorbrengen met het ezeloren van pagina’s, ook al heb je echt eigenlijk helemaal niets nodig. Voor komende herfst heeft het Zweedse woonwarenhuis weer heel wat fraais in petto, maar wat onze aandacht meteen trok was een compacte keuken voor amper 130 euro.

De Sunnersta bestaat uit een mooi wit rek met spoelbak, werkblad en opbergruimte die kan vervolledigd worden met een roltafel in hetzelfde design voor extra opbergruimte en bijvoorbeeld de toevoeging van een ijskast en een mobiele inductiekookplaat. Ideaal voor zij die geen nood hebben aan een grote keuken met alles erop en eraan, mensen die klein wonen, een keuken op kantoor willen of gewoon, zij die aan het verbouwen zijn en een tijdelijke keuken ergens willen installeren zodat ze toch een béétje comfort hebben terwijl ze in het stof leven.

Designer Henrik Preutz hoopt dat de Sunnerstakeuken koken makkelijker en leuker zal maken. “Met de Sunnersta kitchenette wilde ik een creatieve, speelse sfeer rond koken aanmoedigen.”

Deze compacte Ikea keuken kost amper 130 euro
© Ikea

SUNNERSTA serie:

Roltafel €24,99

Kitchenette €105

Container €0,49

Haak €0,49/5 st.

TILLREDA serie:

koelkast A+ €89,-

draagbare inductieplaat €39,90

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content