Dertiende editie Jong Bloed nodigt dertien vormgevers & kunstenaars uit

Dirk Cousaert © Jong Bloed

Dit jaar inviteerde de familie Leenknegt dertien beloftevolle Belgische ontwerpers voor de dertiende editie van Jong Bloed. De plaats van afspraak is de showroom van meubelontwerper Dirk Cousaert in Kluisbergen. Ideaal om unieke cadeautjes te shoppen voor de feestdagen.

Op 16, 17 en 18 december ontdekken we in de showroom van meubelontwerper Dirk Cousaert in Kluisbergen het werk van dertien Belgische ontwerpers en kunstenaars. Jan en Elisabeth Leenknegt, de bezielers van Jong Bloed, en gastheer van dienst Dirk Cousaert nodigden tien ontwerpers en kunstenaars uit om samen met hen hun werk tentoon te stellen in Kluisbergen.

Van meubilair tot keramiek, van fotografie tot textiel en van glaswerk tot papier: het aanbod is divers.

Dertiende editie Jong Bloed nodigt dertien vormgevers & kunstenaars uit
© Jong Bloed

Jong Bloed wil jong ontwerptalent de kans geven om hun werk te tonen aan een breed publiek. Het is voor geïnteresseerden in Belgisch design en handwerk een ideale kans om nieuw talent te ontdekken en eventueel al geschenkjes te kopen voor de eindejaarsfeesten.


Deelnemende ontwerpers en kunstenaars

Praktisch

Dertiende editie Jong Bloed nodigt dertien vormgevers & kunstenaars uit
© Jong Bloed

Jong Bloed vrijdag 16, zaterdag 17 en zondag 18 december

Adres: Stationsstraat 160, 9690 Kluisbergen

De Kick Off gaat door op vrijdag 16 december, van 19u tot 22u, met live optreden van ’t Schoon Vertier en hapjes van ’t Eenvoudig Bestaan en Le Temps Perdu. Verplicht reserveren voor 10 december. Het aantal plaatsen is beperkt.

Op zaterdag 17 en zondag 18 december kan je tussen 10u30 en 17u30 binnenspringen.

(LP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content