De finalisten: Deco & Design

Ontdek de finalisten van de categorie Deco & Design.

All over the place

Een erg informatieve blog over design voor mensen die graag op de hoogte willen blijven van nieuwe namen en events. We kijken alvast uit naar nog meer portretten van boeiende creatievelingen.

Au pays des merveilles

Een blog met een erg mooie vormgeving en veel oog voor detail. Een leuke afwisseling van focus en thema’s.

Baroness O.

Dit is geen alledaagse design blog. Dankzij het unieke, gedurfde en gevarieerde aanbod verdiende Baroness O. een plekje in deze lijst.

Ergenstussenin

Een erg leuke blog voor verbouwers die inkijk geeft in het interieur van Eliza. Ook fans van een stijlvolle inrichting komen hier aan hun trekken. Een erg inspirerende plek met mooie foto’s.

No Glitter No Glory

De eclectische en originele stijl van Patricia, de bezielster van de blog, springt in het oog. Met mooie eigen foto’s geeft ze inkijk in haar eigen stijl en persoonlijk interieur.

O My Goodness

Op deze blog krijg je een interessante selectie uit het uitgebreide aanbod in het interieurlandschap. Originele items worden belicht en werken inspirerend. Zo waren wij blij verrast bij het ontdekken van het vrolijke tijgertapijt.

Puur Confituur

Deze blog over illustraties en typografie is erg origineel. Het zijn thema’s die weinig aandacht krijgen op blogs, maar zeker een plekje in de spotlight verdienen. De verrassende insteek en mooie uitwerking zorgt voor een plekje in deze top tien.

Soelaas

Op deze blog vinden we design in brede zin van het woord terug. We zien bijvoorbeeld design in de mix met kunst en ook de meer alternatieve kanten van design belicht.

W District

Hier vinden we een mix van boeiende en inspirerende blogposts over architectuur, deco en uitstapjes naar boeiende locaties. Erg informatief en onderhoudend.

Woonblog

Woonblog is een gevestigde waarde die nooit teleurstelt. Je vindt er eindeloos veel inspiratie en mooie beelden, met een personal touch. De blog staat bol van leuke verslagen van deco en design evenementen en eigen interieurprojecten.

Stem op jouw favoriet via het stemformulier.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content