Pop-up hotel op het strand in Knokke

Een moderne kubus doet tijdens de zomermaanden dienst als hotel.

Laurent Wery en François-Xavier Dalle-Rive bedachten het concept Tender 2, een luxueus pop-up hotel dat zich tijdens de zomermaanden op het strand van Knokke zal nestelen.

In de Vlaamse badplaats Knokke strijkt ter hoogte van het Rubensplein binnenkort een moderne kubus van 84 vierkante meter neer die dienst zal doen als tijdelijk hotel. Vanop de tweede verdieping kunnen gasten genieten van een uitzicht van 360 graden. En ook op het gelijkvloers kunnen zij, dankzij de ramen met spiegelglas, in alle intimiteit genieten van een prachtig zeezicht.

De chef van het tweesterrenrestaurant L’Eau Vive en de bekroonde patissier Patrick Roger zorgen ervoor dat je niet op je honger blijft zitten. Bovendien gingen Laurent Wery en François Dalle-Rive, de bedenkers van het Tender2 hotel, de samenwerking aan met verschillende prestigieuze merken. Het automerk Porsche, het champagnemerk Pommery, het horlogemerk Hublot, badkamerspecialist Duravit, keukenontwerper Smeg, cosmeticamerk Sisley en televisiemerk B&O verbonden hun naam maar al te graag aan het vernieuwende concept.

Verder is de kubus voorzien van al het nodige gebruikscomfort. Van hedendaagse basisfuncties zoals internet- en televisietoegang over al minder vanzelfsprekende eigenschappen als een terras met privéstrand tot een lakei die klaar staat om elke wens in te willigen, het is er allemaal. Ontspannen kan in de sauna of jacuzzi. Een paar meter verderop kan je natuurlijk ook simpelweg pootje baden in de Noordzee. (JK)

Het pop-up hotel Tender 2 vestigt zich van 18 juni tot 15 september op het strand in Knokke ter hoogte van het Rubensplein. Per nacht betaal je 1500 euro voor twee personen. Champagne, diner en ontbijt zijn inbegrepen. Meer info vind je op de website. Reserveren kan hier.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content