Exquise D-Pages brengen hulde aan Vincent Van Duysen

D-Pages is een uitgelezen lifestyle magazine dat op het net uitpakt met prachtige portretten van beroemde designers. Dit maal staat Vincent Van Duysen in de picture.

Het is heerlijk om door het digitale glossy lifestyle magazine van D-Pages te bladeren. Dit wordt toch voor een deel de magazinestijl van de nabije toekomst. Het is bovendien een selecte site waar echt de grote namen worden geportretteerd. Ditmaal is de Antwerpse ontwerper Vincent Van Duysen aan de beurt. Over een vijftigtal pagina’s wordt bijna zijn hele oeuvre getoond, van de woningen, winkels tot de design en een mooie motorboot die op de Middellandse Zee dobbert.

Hij kondigt er ook zijn project aan voor het Londense Selfridges waarvoor hij de liefst 3000 m2 grote mannenafdeling ontwerpt. En hij vertelt al wat over de lounge chair die hij voor Herman Miller in juni zal voorstellen in Chicago.

Vincent Van Duysen (°1962) is een van de toonaangevende Belgische architecten die bovendien volop internationaal actief is. Hij begon zijn carrière trouwens in Milaan met een stage in het atelier Aldo Cibic-Sottsass. Van Duysen realiseert gebouwen en interieurs in heel Europa en het Nabije Oosten.

Sinds het begin van zijn carrière voelt hij zich ook aangetrokken tot het interieur, wat meteen ook zijn talrijke designontwerpen verklaart, onder meer voor Bulo, Brix, Tribu, B&B Italia, WOW, Arflex, Modular, Pastoe, de Padova, Valli&Valli, Obumex en Miller.

Piet Swimberghe

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content