Antwerps grafisch bureau Mirror Mirror viert verhuis met originele vlaggententoonstelling

Vlag die wordt tentoongesteld © Sergio De Beukelaer

Het Antwerpse visuele communicatieagentschap en grafisch designbureau Mirror Mirror verhuist naar Berchem. Daar planten ze letterlijk hun vlag(gen). Het publiek wordt uitgenodigd om de vlaggen te komen bewonderen én kopen. De opbrengst gaat naar een goed doel.

Mirror Mirror mag klinkende namen zoals Uniqlo, Eastpak, Alpro, Antwerpen Toerisme en Congres, Integrated, Raf Simons/Willy Vanderperre, Creative Club of Belgium en Antwerp Art tot hun klanten rekenen. Na een succesvol jaar waren ze toe aan een nieuw en groter kantoor. Daarom verhuizen ze van het Eilandje naar Berchem.

Met vlag en wimpel

Een verhuis is het ideale moment om te vieren en dat doet het bureau met een heuse expo. Mirror Mirror wil zich de nieuwe ruimte creatief annexeren als het ware. Hiervoor hadden ze vlaggen nodig, die ze ofwel zelf ontwierpen of lieten ontwerpen door bevriende creatieve zielen. Ze sprokkelden twintig vlaggen bij elkaar, die tijdens de expo worden getoond en verkocht.

Verwacht je aan inhoudelijke reflecties over het gegeven identiteit en de vormgegeven representatie ervan, kleurrijke deconstructies van nationalistische symbolen, banieren voor utopische creatieve vrijstaten of een simpele droedel op groot formaat. Enkele collaborators zijn Base Design, de Berlijnse studio Hort, de Nederlandse illustrator Jordy Van den Nieuwendijk, jong geweld van Studio Fluit, de prettig gestoorde broers Thomas & Lawrence Slater uit London, maar ook beeldende kunstenaars Stefan Marx,Sergio de Beukelaer en Joris Van de Moortel.

Goed doel

De vlaggen zullen verkocht worden ten voordele van de TAG foundation, een klant van Mirror Mirror die zich met tal van kunstprojecten inzet om fondsen te werven ten voordele van het aanvullend onderwijs voor kansarme kinderen in België.

Praktisch

Donderdag 28 januari van 18u00 – 22u00 is er een openingsreceptie op uitnodiging.


Vrijdag 29 en Zaterdag 30 januari zijn de vlaggen publiek te bezichtigen van 13u00 – 18u00.


Mirror Mirror

Sint-Hubertusstraat 58+

2600 Berchem

Vlag die wordt tentoongesteld
Vlag die wordt tentoongesteld© Mirror Mirror
Vlag die wordt tentoongesteld
Vlag die wordt tentoongesteld© Jordy Van den Nieuwendijk

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content