Antica Namur breidt aanbod gevoelig uit

© Antica Namen

Daardoor behoort Antica Namur voortaan tot de top drie van de belangrijke, Belgische antiekbeurzen.

De vroegere antiekbeurs van Namen, nu Antica Namur genaamd, werkt zich in de top drie van de internationaal belangrijke antiekbeurzen van ons land. Met 20 nieuwe deelnemers wordt ook het aanbod serieus uitgebreid.

Blijkbaar heeft de crisis minder vat op de kunst- en antiekhandel dan je denkt, want de volgende Antica Namur beloofd een succes te worden. Bovendien wordt het aanbod uitgebreid met liefst 20 nieuwe deelnemers uit binnen- en buitenland.

Ook het thema van de beurs is best aantrekkelijk: kunstenaarsateliers. Verschillende handelaren hebben speciaal voor de beurs ateliers opgekocht die ter plaatse worden heropgebouwd. Er wordt ook heel wat ateliermateriaal aangeboden in de vorm van prototypes en ontwerptekeningen.

Experts

Antica Namur groeit niet alleen qua aanbod, ook qua niveau en werkt zich in de top drie van de antiekbeurzen in ons land. Het is ook een vrij internationale beurs die heel wat buitenlandse kopers aantrekt.

Op dinsdag 16 november mogen de jonge verzamelaars gratis binnen. Elke dag zijn er drie experts aanwezig die uitleg geven over stukken en objecten taxeren.

Piet Swimberghe

De beurs Antica Namur loopt van 11 tot 21 november, in Namur Expo, Avenue Vrithoff 2 te Namen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content