Antica Namen bekent geur

© Antica Namur

De 35ste editie van Antica Namen staat in het teken van parfum.

Namur Expo opent van 11 tot 20 november zijn deuren voor de 35ste editie van Antica Namur. Dit jaar staat alles in teken van parfum. Sinds mensenheugenis begeleidt parfum ons in stilte en sublimeert ze met haar sensuele emotie alle momenten van ons leven. Bovendien maakt de schoonheid van haar flacon dat het een intrigerend object wordt, zowel qua geur als qua uitzicht.

Tekeningen, gravures, schilderijen, beeldhouwwerken of wandtapijten brengen het onderwerp van deze beurs tot leven. De stands gewijd aan juwelen, sieraden of vintage accessoires genieten bijzondere aandacht. Ook schetst de beurs de geschiedenis van parfum, wordt de waanzin rond de geparfumeerde handschoenen opgerakeld en komt de link tussen parfum en mode aan bod.

Voor deze 35ste editie werd het architecturale plan van de beurs volledig hertekend. Maar liefst 118 Belgische en buitenlandse exposanten zullen plaatsnemen achter hun als een echt interieur ingerichte stands. (FDC)

De antiekbeurs loopt van 11 tot 20 noveber in Namur Expo, avenue Sergent Vrithoff 2, 5000 Namen. Op 15 november krijgt elke vrouw dankzij de ‘Ladies Day’ vrije toegang.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content