6 keer katten in jouw interieur

© California Clock Company

Katten zijn eigenlijk de echte baas in huis. Met deze leuke spullen kan je de harige huisdieren eren in jouw interieur.

Kattenliefhebbers weten dat de miniatuurmormels niet altijd samengaan met een strak interieur. Een dure loungezetel kan net zo goed als krabpaal aanzien worden en de kamerplant is het equivalent van extra plasruimte. We moeten er gewoon eerlijk over zijn: de pluisbollen zijn de harige heersers van het huis. Deze leuke interieurspullen geven de katten een gepast eerbetoon.

De iconische ‘Kit Kat Clock’

6 keer katten in jouw interieur
© California Clock Company

De ‘Kit Kat Clock‘ is een retroklassieker en een essentieel onderdeel van de Amerikaanse cultuur. Deze grijnzende wandklok verscheen voor het eerst in 1932 en tegen de jaren 1950 hing in bijna elke Amerikaanse keuken een kattenklok. De laatste 50 jaar werden wereldwijd elke minuut drie kattenklokken verkocht. Tegenwoordig is de klok ook verkrijgbaar in verschillende kleuren. Maar hoewel de rode en azuurblauwe versie zeer mooi ogen, is het de zwartwitklok die ons hart nog steeds sneller doet slaan.

The Velvet Underground & de poes

6 keer katten in jouw interieur
© Ohara Hale

Deze poster is een poezelige hommage aan The Velvet Underground & Nico uit 1967. Het debuutalbum van The Velvet Underground is voorzien van een bekende print van kunstenaar Andy Warhol. Deze herwerking van Ohara Hale is vooral ideaal om op zondagochtenden naar te staren en te janken: ‘I’m waiting for my cat.’

Miauw-magneten

6 keer katten in jouw interieur
© ModCloth

Is er iets meer wansmakelijk dan een kat die je de rug toekeert? Deze magneten maken het heel erg handig om kattenbelletjes op de koelkast te bewaren. ‘Korrels kopen’ bijvoorbeeld, zodat je het eerste scenario kan voorkomen.

Delftse blauwpoezen

6 keer katten in jouw interieur
© Blue Delft

En wie drinkt uit een theepot van porselein? Dat moet een kattenbaasje van Delft zijn. Deze theepot is gemaakt in de typische stijl van ‘Delfts blauw’, aardewerk met blauwe decoratie dat traditioneel in Delft gemaakt wordt.

Portierperikelen

6 keer katten in jouw interieur
© Etsy

Binnen, buiten, binnen, buiten, binnen en nee… toch weer buiten. Katten zijn verschrikkelijke besluitvormers en beschouwen hun baasjes als persoonlijke portiers. Met deze zwarte deurstop kan je de deur op een kiertje laten en is je poes weer helemaal in zijn nopjes omdat hij binnen, buiten, binnen, buiten en nee… toch weer binnen kan.

Cat’s enough for now!

6 keer katten in jouw interieur
© ModCloth

Katten en wijn, een combinatie van de beste dingen in deze wereld. Deze wijnflesdop doet het. Na een glas of twee kan je de fles weer sluiten en heb je meteen ook een leuke naam bedacht voor de volgende kitten die je in huis neemt: Promille. Klinkt goed, toch?

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content