20 elementaire hebbedingen

© 20 essentials

De duurzame producten van de pop-upstore ’20 essentials’ in Knokke vullen 20 essentiële dagelijkse noden in.

Designcuratoren Moniek Bucquoye en Joost Vanhecke zochten voor u 20 essentiële producten uit. In de pop-upstore ’20 essentials’ te Knokke staan deze van 15 juli tot 31 augustus voor iedereen te kijk en te koop. In de steeds sneller draaiende wereld vergeten we soms de waarde van echt belangrijke dingen. De technologische innovaties overrompelen ons en hierbij verliezen we begrippen als eenvoud en kwaliteit wel eens uit het oog.

Moniek Bucquoye en Joost Vanhecke geven met de ’20 essentials’ opnieuw vorm aan onze dagelijkse noden: ze selecteerden 20 duurzame producten die garant staan voor een betere levenskwaliteit.

Bijzondere twist De ’20 essentials’ zijn een voor een producten om in elementaire noden zoals zitten, slapen of eten te voorzien of om in te spelen op instant behoeften zoals speelgoed voor kinderen.

De producten vallen op door hun specifieke vorm, materiaal en functionaliteit. De ‘bijzondere twist’, die ze kregen van ontwerpers als Antoine Van Loocke, Bram Boo of Fixerati, maakt hen net dat ietsje aantrekkelijker.

Naar aanleiding van de ’20 essentials’ springt Knack Weekend mee op de kar. Daarom geven we vijf exemplaren van de Micro Scooter Luggage, de eerste handbagage die een valies en een step combineert, weg.

(JJ)

20 essentials, van 15 juli tot 31 augustus in Knokke.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content