Het donkere drankje ontleent zijn kleur door middel van een infusie van fulvinemineralen, die van nature zwart zijn. blk. bevat geen kleurstoffen of additieven en is 100 % natuurlijk. Daarbovenop is er, in tegenstelling tot andere gezonde drankjes, geen enkel spoor van cafeïne, suikers, koolhydraten of calorieën in het watertje te bespeuren. Zo puur als gewoon mineraalwater dus.

Populair in modellenindustrie

In de Verenigde Staten en Canada kon het zwartgekleurde drankje al op veel bijstand rekenen. Onder andere Victoria Secret-model Alessandra Ambroso rekent blk. tot haar favoriete gezonde dorstlessers. Het wordt afwachten of ook België staat te springen om het zwarte mineraalwater uit te proberen.

Wie een blk. watertje wel zou lusten, zal moeten duiken in zijn portemonnee. Het zwarte mineraalwater wordt verkocht in flessen van een halve liter, en kosten maar liefst 4,90 euro per exemplaar.

De blk. waterflesjes zijn vanaf eind maart te koop bij Smets Premium Store Brussels en later ook in geselecteerde verkooppunten. (LD)

Voor meer info: getblk.com

Het donkere drankje ontleent zijn kleur door middel van een infusie van fulvinemineralen, die van nature zwart zijn. blk. bevat geen kleurstoffen of additieven en is 100 % natuurlijk. Daarbovenop is er, in tegenstelling tot andere gezonde drankjes, geen enkel spoor van cafeïne, suikers, koolhydraten of calorieën in het watertje te bespeuren. Zo puur als gewoon mineraalwater dus.Populair in modellenindustrieIn de Verenigde Staten en Canada kon het zwartgekleurde drankje al op veel bijstand rekenen. Onder andere Victoria Secret-model Alessandra Ambroso rekent blk. tot haar favoriete gezonde dorstlessers. Het wordt afwachten of ook België staat te springen om het zwarte mineraalwater uit te proberen.Wie een blk. watertje wel zou lusten, zal moeten duiken in zijn portemonnee. Het zwarte mineraalwater wordt verkocht in flessen van een halve liter, en kosten maar liefst 4,90 euro per exemplaar. Voor meer info: getblk.com