De zondagse brunches zijn één van de initiatieven van Muziekcentrum Amuz dat tijdens het concertseizoen elke maand zo'n buffet organiseert in zijn unieke foyer: de negentiende-eeuwse winterkapel van de nu volledig gerestaureerde Sint-Augustinuskerk in hartje Antwerpen.

De brunch (met welkomstcava) start om 11.30 uur en kost 25 euro voor wie een concertticket heeft, 32 euro voor wie het concert niet bijwoont. Dit najaar wordt het startsein gegeven op 16 oktober, met het Zwitserse kamermuziekensemble Gli Angeli Genève op het programma. Amuz organiseert ook combiconcerten (59 euro) met een gegidste themawandeling en een historisch diner dat aansluit bij het muzikale programma van de avond: middeleeuwen,/renaissance, barok of belle époque.

Praktisch: Het volledige programma.

Info en reservatie: 03 292 36 80, tickets@amuz.be

De zondagse brunches zijn één van de initiatieven van Muziekcentrum Amuz dat tijdens het concertseizoen elke maand zo'n buffet organiseert in zijn unieke foyer: de negentiende-eeuwse winterkapel van de nu volledig gerestaureerde Sint-Augustinuskerk in hartje Antwerpen. De brunch (met welkomstcava) start om 11.30 uur en kost 25 euro voor wie een concertticket heeft, 32 euro voor wie het concert niet bijwoont. Dit najaar wordt het startsein gegeven op 16 oktober, met het Zwitserse kamermuziekensemble Gli Angeli Genève op het programma. Amuz organiseert ook combiconcerten (59 euro) met een gegidste themawandeling en een historisch diner dat aansluit bij het muzikale programma van de avond: middeleeuwen,/renaissance, barok of belle époque. Praktisch: Het volledige programma. Info en reservatie: 03 292 36 80, tickets@amuz.be