Het is gezond, origineel, verfrissend en je kan hem net zoals pizza beleggen naar eigen smaak. Snijd een flinke schijf uit een watermeloen, leg hem even op de grill, en werk af met een lekker sausje, wat rode ui, blauwe kaas, pecannoten en basilicum.

Het is een zomerse snack, maar niemand die je verbiedt om ook tijdens de kerstvakantie de barbecue van onder het stof te halen. Of je gebruikt de oven, of de grillpan. Een recept om uit te proberen.

<iframe width="100%" height="360" src="https://www.youtube.com/embed/cb1H9qAVfeM" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Tip: Een tweede schijf watermeloen kan je bijvoorbeeld beleggen met plakken van je favoriete fruit (banaan, mango, kiwi..) en afwerken met geraspte witte chocolade. Supergemakkelijk, kindvriendelijk en ook een origineel dessert.

Het is gezond, origineel, verfrissend en je kan hem net zoals pizza beleggen naar eigen smaak. Snijd een flinke schijf uit een watermeloen, leg hem even op de grill, en werk af met een lekker sausje, wat rode ui, blauwe kaas, pecannoten en basilicum. Het is een zomerse snack, maar niemand die je verbiedt om ook tijdens de kerstvakantie de barbecue van onder het stof te halen. Of je gebruikt de oven, of de grillpan. Een recept om uit te proberen.Tip: Een tweede schijf watermeloen kan je bijvoorbeeld beleggen met plakken van je favoriete fruit (banaan, mango, kiwi..) en afwerken met geraspte witte chocolade. Supergemakkelijk, kindvriendelijk en ook een origineel dessert.