Een wijn kan echt verpest zijn door hem op de foute temperatuur te serveren. Een ijsemmer of je glazen op voorhand koud zetten helpt om je favoriete drank koel te houden, maar nog te veel mensen doen ijsblokjes in hun glas. Een tijdelijk verfrissende oplossing met een verwaterd resultaat.

Wie geen zin heeft om water bij de wijn te doen of een ijsemmer boven te halen voor dat ene medisch toegelaten glaasje dat je 's avonds voor je favoriete tv-programma nuttigt kan misschien leren van onderstaande video:

Je kan deze truc ook toepassen met andere vruchten of in andere drankjes. Wat ijzige frambozen in je gin tonic? Waarom ook niet!

Een wijn kan echt verpest zijn door hem op de foute temperatuur te serveren. Een ijsemmer of je glazen op voorhand koud zetten helpt om je favoriete drank koel te houden, maar nog te veel mensen doen ijsblokjes in hun glas. Een tijdelijk verfrissende oplossing met een verwaterd resultaat. Wie geen zin heeft om water bij de wijn te doen of een ijsemmer boven te halen voor dat ene medisch toegelaten glaasje dat je 's avonds voor je favoriete tv-programma nuttigt kan misschien leren van onderstaande video: Je kan deze truc ook toepassen met andere vruchten of in andere drankjes. Wat ijzige frambozen in je gin tonic? Waarom ook niet!