Zo geef je een gepersonaliseerde fles bubbels cadeau

© Freixinet

Zin om een origineel kerstcadeautje te geven en dat meteen ook te beklinken met een glaasje bubbels? Freixenet lanceert een label maker die het mogelijk maakt.

Het is een algemeen aanvaarde waarheid dat alcohol het leukste element is van de feestdagen. Cadeautjes staan met stip op de tweede plaats, natuurlijk. Spaans cavaproducent Freixenet combineert nu het beste van die twee. Via een label maker kan je met een origineel cadeau op het appel verschijnen.

Op de flessen Freixenet Cordon Negro in de winkelrekken vind je de komende maanden een unieke code. Hiermee ga je naar de website om heel gemakkelijk een persoonlijk etiket, geheel naar jouw eigen smaak, op een fles bubbels plakken. Een paar dagen later ontvang je het label in de brievenbus en kan je de fles pimpen.

Zo geef je een gepersonaliseerde fles bubbels cadeau
© Freixinet

De pretlichtjes in de ogen van de persoon aan wie je die gepersonaliseerde Freixenet Cordon Negro geeft zullen de lichtjessnoer in de kerstboom doen verbleken. Bovendien kan je een selfie op Instagram plaatsen met de hashtag #Freixie en een vakjury beloont de origineelste inzendingen met een jaarabonnement Freixenet. Vergeet wereldvrede, dit is een betere manier om een sprankelend 2016 te garanderen.

via GIPHY

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content