Brood is een makkelijk en gezond voedingsmiddel. Het bestaat grotendeels uit meel, waar men water en gist (en eventueel zout en suiker) aan toevoegt. Maar de varianten zijn ontelbaar en in een mum van tijd te realiseren door toevoeging van extra ingrediënten aan het deeg. Brood zit ook vol koolhydraten die het korte-termijngeheugen, en de visuele en verbale capaciteiten bevorderen. En het smaakt op elk moment van de dag.

Op 20 oktober organiseert VLAM de derde nationale Dag van het Brood en roept iedereen op om mee te doen aan de smeeractie, waarbij je een collega, kennis, vriend of juf verrast met een zelfgemaakte lekkere boterham. (PvD/DB)

Inspiratie vind je op alledagenbrood.be.

Brood is een makkelijk en gezond voedingsmiddel. Het bestaat grotendeels uit meel, waar men water en gist (en eventueel zout en suiker) aan toevoegt. Maar de varianten zijn ontelbaar en in een mum van tijd te realiseren door toevoeging van extra ingrediënten aan het deeg. Brood zit ook vol koolhydraten die het korte-termijngeheugen, en de visuele en verbale capaciteiten bevorderen. En het smaakt op elk moment van de dag.Op 20 oktober organiseert VLAM de derde nationale Dag van het Brood en roept iedereen op om mee te doen aan de smeeractie, waarbij je een collega, kennis, vriend of juf verrast met een zelfgemaakte lekkere boterham. (PvD/DB) Inspiratie vind je op alledagenbrood.be.