Wout Bru opent tijdelijke restaurant Glow in Antwerpen

Glow, op de Antwerpse Linkeroever, is het nieuwe, tijdelijke pop-uprestaurant van Wout Bru, met zicht op de Schelde.

Op 5 juni opent Glow, het nieuwe pop-up-beachrestaurant van Wout Bru (Le Bistro Chez Bru en Maison Bru). Het is na 117 en LO zijn derde pop-upproject en komt op dezelfde locatie op Antwerpen Linkeroever als LO vorig jaar. Wout laat zich aan het fornuis assisteren door twee andere culinaire talenten: Sebastian Mazzola (uit de stal van de Catalaanse broers AdriĆ ) en Tomas Scarpetti, souschef van de Argentijnse sterrenchef Mallmann. Hij leerde beide topchefs kennen tijdens een culinaire ontdekkingsreis doorheen Zuid- & Latijns-Amerika.

Zuid-Amerikaanse grillades met respect voor de authentieke bereidingswijzen zijn specialiteit. Ze zullen geserveerd worden in grote schotels. Bedoeling is dat de gasten ze delen en intussen genieten van het zicht op de Schelde.

‘De locatie schept de perfecte setting om de Zuid-Amerikaanse grillades en de unieke manier van serveren volledig tot haar recht te laten komen’, aldus Bru. De nieuwe hotspot is drie maanden open.

Reserveren kan uitsluitend online via glowbywoutbru.be. Op het strandgedeelte kan je zonder reservatie ook terecht voor Street Food en cocktails. Wie wil kan er zelfs overnachten. (DB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content