Sterrenchef Wout Bru verruilt tijdelijk het Franse Eygalières - waar hij zijn restaurant Chez Bru heeft - voor de Scheldestad. Hij gaat er net als vorig jaar een pop-uprestaurant openen op een historische locatie vlakbij Sint-Anneke, Linkeroever, met zicht op de Schelde. De exactie locatie, de naam van zijn nieuwe restaurant en het concept erachter, worden nog bekendgemaakt.

Vorig jaar overwinterde de chef ook al in Antwerpen, toen met zijn allereerste pop-upproject '117 by Wout Bru'. Het restaurant was 117 dagen open voor het grote publiek en serveerde een kaart met kleine, verschillende gerechtjes. Bezoekers konden dan zelf een menu samenstellen volgens smaak en budget. 'Culinaire ervaringen opdoen op een relaxte manier' was toen het motto. (DB)

Sterrenchef Wout Bru verruilt tijdelijk het Franse Eygalières - waar hij zijn restaurant Chez Bru heeft - voor de Scheldestad. Hij gaat er net als vorig jaar een pop-uprestaurant openen op een historische locatie vlakbij Sint-Anneke, Linkeroever, met zicht op de Schelde. De exactie locatie, de naam van zijn nieuwe restaurant en het concept erachter, worden nog bekendgemaakt.Vorig jaar overwinterde de chef ook al in Antwerpen, toen met zijn allereerste pop-upproject '117 by Wout Bru'. Het restaurant was 117 dagen open voor het grote publiek en serveerde een kaart met kleine, verschillende gerechtjes. Bezoekers konden dan zelf een menu samenstellen volgens smaak en budget. 'Culinaire ervaringen opdoen op een relaxte manier' was toen het motto. (DB)