Sterrenchef Wout Bru, bekend van het restaurant Chez Bru in het Franse Eygalières en het kookprogramma 'Masterchef' op Vtm, gaat in Antwerpen een pop-uprestaurant openen.

Het restaurant krijgt de naam '117 by Wout Bru', en verwijst naar het tijdelijke karakter van het concept: het eethuis zal slechts 117 dagen open zijn voor het publiek. Op het menu komen kleine, verschillende gerechtjes. Bezoekers kunnen dan zelf een menu samenstellen volgens smaak en budget. Bedoeling is culinaire ervaringen opdoen op een relaxte manier.

Bru liep al een tijdje rond met het idee om in België fijnproevers te laten kennismaken met zijn keuken. Met een pop up-formule diende zich nu de opportuniteit aan. Zondagavond 9 december 2012 gaan de deuren open. De locatie is nog niet bekend, maar er kan wel al gereserveerd worden via 117bywoutbru.be (DB)

Sterrenchef Wout Bru, bekend van het restaurant Chez Bru in het Franse Eygalières en het kookprogramma 'Masterchef' op Vtm, gaat in Antwerpen een pop-uprestaurant openen. Het restaurant krijgt de naam '117 by Wout Bru', en verwijst naar het tijdelijke karakter van het concept: het eethuis zal slechts 117 dagen open zijn voor het publiek. Op het menu komen kleine, verschillende gerechtjes. Bezoekers kunnen dan zelf een menu samenstellen volgens smaak en budget. Bedoeling is culinaire ervaringen opdoen op een relaxte manier.Bru liep al een tijdje rond met het idee om in België fijnproevers te laten kennismaken met zijn keuken. Met een pop up-formule diende zich nu de opportuniteit aan. Zondagavond 9 december 2012 gaan de deuren open. De locatie is nog niet bekend, maar er kan wel al gereserveerd worden via 117bywoutbru.be (DB)