Het kookboek 'The Taco Cleanse' is niet meteen wat je verwacht van een detoxboek. De auteurs startten in 2013 met een onderzoek naar de voordelen van een dieet op basis van taco's. In eerste instantie aten ze drie keer per dag taco's om Vegan Month of Food te eren. Het viel hen zo goed mee, dat ze er een boek over wilden schrijven. Dat resulteerde dus in 'The Taco Cleanse'. Het boek belooft niet om veel gewicht te verliezen, maar wel dat je je beter in je vel zal voelen.

Als je erover nadenkt, is een taco zonder vlees en zuivel inderdaad best gezond. Het is misschien wat overdreven om 's morgens, 's middags én 's avonds taco's te verorberen, maar de recepten kunnen wel inspiratie bieden om wat vaker vlees te laten voor wat het is en groente binnen te werken als ware het een fastfoodfestijn. (LP)

Black bean and potato. Veggie chorizo, potato, and avocado. And a Yoda taco. #tacocleanse #atxvegan #vegantacos

Een foto die is geplaatst door The Taco Cleanse (@tacocleanse) op

Het kookboek 'The Taco Cleanse' is niet meteen wat je verwacht van een detoxboek. De auteurs startten in 2013 met een onderzoek naar de voordelen van een dieet op basis van taco's. In eerste instantie aten ze drie keer per dag taco's om Vegan Month of Food te eren. Het viel hen zo goed mee, dat ze er een boek over wilden schrijven. Dat resulteerde dus in 'The Taco Cleanse'. Het boek belooft niet om veel gewicht te verliezen, maar wel dat je je beter in je vel zal voelen. Als je erover nadenkt, is een taco zonder vlees en zuivel inderdaad best gezond. Het is misschien wat overdreven om 's morgens, 's middags én 's avonds taco's te verorberen, maar de recepten kunnen wel inspiratie bieden om wat vaker vlees te laten voor wat het is en groente binnen te werken als ware het een fastfoodfestijn. (LP)