Win toegangtickets voor Antwerpen Proeft

Het culinair topevenement Antwerpen Proeft vindt dit jaar plaats van 15 tot 18 mei. Speel mee en win 10 vierdagenpassen voor twee personen.

Net als vorige edities wordt de Waagnatie in het voorjaar vier dagen lang omgetoverd tot een groots culinaire dorp waar toprestaurants, sterrenchefs, en hippe bistro’s gerechten in degustatievorm aanbieden.

Antwerpen Proeft vindt opnieuw plaats op de site van de Waagnatie, in de Antwerpse wijk het Eilandje op een boogscheut van het MAS en het recent geopende Red Star Line Museum. Op het meest gesmaakte jaarlijkse culinair festival van België bieden een 25 restaurants, hippe bistro’s en culinaire speciaalzaken, gerechten in amusevorm aan.

Je kunt vier dagen lang in een stijlvol culinair dorp proeven van ‘signature dishes’ van sterrenchefs, klassebistro’s en jonge keukentalenten. Het gaat van gastronomisch en gedurfd eigentijds, over Belgisch-Frans en mediterraan, tot authentiek Aziatisch. Ook artisanale producenten, culinaire nichemerken en wijnhandelaars maken mee het mooie weer.

Wij geven 10 toegangtickets weg voor deze vier culinaire topdagen, telkens voor twee personen. Speel mee en win!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content