Win een gastronomisch diner voor twee personen op de Smaakboot

Tijdens de ‘Week van de Smaak’, van 13 tot 23 november, koken elf topkoks een driegangenmenu voor 40 passagiers op een rondvarende boot door Vlaanderen. Win een ticket voor twee personen, inclusief driegangendiner en overnachting met ontbijt.

Tijdens de nieuwe editie van de ‘Week van de Smaak’ vaart de Smaakboot opnieuw uit. Goed voor elf tochten aan boord van een historisch schip langs evenveel Vlaamse steden. Elke dag bereidt een andere topchef een heerlijke driegangenmenu met Belgische vis in de hoofdrol, telkens voor veertig passagiers.

Net als vorige edities wordt de Gentse Barge tijdens de smakelijkste week van het jaar omgevormd tot een gastronomisch rondvarend restaurant. Met als titel ‘De Duurzame Verbeelding’ is het dit jaar al duurzame voeding wat de klok slaat. Elf chefs, waaronder Flemish Foodie Olly Ceulenaere (restaurant Het Publiek), sterrenchef David Bertolozzi (Berto), de veelbelovende Matthias Speybrouck (Va et Vient), sterrenchef Karen Keygnaert (A’Qi) en de IJslandse smaakgoochelaar Vilhjalmur Sigurdarson (Souvenir) zorgen aan boord voor de culinaire hoogstandjes.

De Smaakboot start haar tocht op 13 november in Oostende richting Zeebrugge, met de Oostendse chef Floris Panckoucke (restaurant Savarin) achter het fornuis. Vervolgens vaart het schip naar Brugge, Oostende, Nieuwpoort, Ieper, Diksmuide, Eeklo, Deinze, Kortrijk, Sint-Martens-Latem, om op 23 november, de laatste dag van de Week van de Smaak, haar eindbestemming in Gent te bereiken. Hier vindt ook het slotfeest van de culinaire happening plaats.

Wedstrijd

Op de Smaakboot genieten veertig passagiers van een gastronomisch driegangenmenu. Overnachten (met ontbijt) doe je telkens in de stad waar de boot aanmeert. Wij mogen 11 duotickets weggeven voor deze unieke culinaire ervaring: 1 duoticket per traject, met alles erop en eraan (inclusief vervoer per bus naar de plaats van vertrek daags nadien). Speel mee met onderstaande wedstrijd, vink een traject naar keuze aan en win. Voor meer info: klik hier. Veel succes!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content