Doet 'Thug Kitchen' een belletje rinkelen? Dat komt vast omdat je, net als een miljoen anderen, hun hilarische boektrailer al eens bekeken hebt.

Het boek is een uitnodiging voor iedereen die zijn voeding in eigen handen wil nemen en zijn kooktalenten wil verbeteren. Volgestopt met meer dan 100 eenvoudige (lees: zonder exclusieve kookapparaten of 50 verschillende ingrediënten waar je uren voor moet zoeken in kleine speciaalzaken) vegetarische recepten.

Na Amerika is het nu de beurt aan Nederland en Vlaanderen.

Wij mogen 5 exemplaren weggeven.

Doet 'Thug Kitchen' een belletje rinkelen? Dat komt vast omdat je, net als een miljoen anderen, hun hilarische boektrailer al eens bekeken hebt. Het boek is een uitnodiging voor iedereen die zijn voeding in eigen handen wil nemen en zijn kooktalenten wil verbeteren. Volgestopt met meer dan 100 eenvoudige (lees: zonder exclusieve kookapparaten of 50 verschillende ingrediënten waar je uren voor moet zoeken in kleine speciaalzaken) vegetarische recepten.Na Amerika is het nu de beurt aan Nederland en Vlaanderen. Wij mogen 5 exemplaren weggeven.