Win een etentje in sterrenrestaurant Bistro Margaux

Naar aanleiding van de lancering van deze nieuwe editie geven we een etentje voor twee personen weg in toprestaurant Bistro Margaux van kersvers sterrenchef Thomas Locus (in Sint-Martens-Bodegem).

Restaurantgids Gastronomisch België 2011 is uit Kookprogramma’s op radio en tv, culinaire websites en kookboeken zijn nog nooit zo populair geweest als vandaag. De Belg doet zijn naam als Bourgondiër alle eer aan. Wat is leuker dan potten en pannen te laten voor wat ze zijn en de benen onder een restauranttafel te schuiven?

De nieuwe restaurantgids Gastronomisch België 2011 bundelt restaurants die kwaliteit en service hoog in het vaandel dragen. Hun beroep is hun passie, en hun missie is mensen zoals wij optimaal te laten genieten van hun culinaire talenten. Bistro, brasserie, gastronomisch restaurant, hotel-restaurant… Gastronomisch België 2011 is de ideale bron om nieuwe eetadresjes te vinden en gekende of vergeten adresjes te herontdekken.

Gastronomisch België 2011, rijkelijk geïllustreerd, 171 pagina’s, 5 €

Gratis bijlage bij Knack nr.8 van 23 februari 2011.Wedstrijd

Naar aanleiding van de lancering van deze nieuwe editie geven we een etentje voor twee personen weg in toprestaurant Bistro Margaux van kersvers sterrenchef Thomas Locus (in Sint-Martens-Bodegem). De winnaars wacht alvast een culinaire topervaring.
Wat u moet doen om kans te maken? Klik hier en verzend het deelnemingsformulier vóór 31 maart. De gelukkigen worden persoonlijk op de hoogte gebracht.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content