De 9de jaarlijkse editie van Antwerpen Proeft / Taste of Antwerp heeft plaats van donderdag 14 mei (Hemelvaart) t.e.m. zondag 17 mei. Antwerpen Proeft is het meest gerenommeerde culinair festival van België. Nergens vind je op een en hetzelfde moment en op één locatie gerechten van zóveel bekende koppen en rijzende sterren. Klinkende namen als Wout Bru, Nathalie Meskens, Pierre Marcolini, Dennis Broeckx, Viki Geunes, Wim Ballieu en Wouter Keersmaekers hadden al bevestigd voor de negende editie van het populaire evenement.

Meer dan 30 restaurants, de béste foodtrucks en culinaire speciaalzaken bieden op het vierdaagse festival gerechten in degustatievorm aan. Het aanbod is uitgesproken gevarieerd, en gaat van klassiek Belgisch-Frans tot authentiek Aziatisch, van sterrenchefs tot jong talent, van barbecue tot 'veggie', van oesters tot desserts. Maar ook wat beleving betreft, wordt het genieten. Zo kun je op het festival meedoen aan kookworkshops in de AEG Cooking Club.

Wij mogen 10 duo's blij maken! Doe hieronder dus zeker mee met onze wedstrijd.

Elk duo krijgt:

  • 2 combitickets voor alle 4 dagen en krijg je een welkomstdrink.
  • 2 plaatsen om deel te nemen tijdens de AEG kooksessie op donderdag 14 mei.

Meer info: www.antwerpenproeft.be

De 9de jaarlijkse editie van Antwerpen Proeft / Taste of Antwerp heeft plaats van donderdag 14 mei (Hemelvaart) t.e.m. zondag 17 mei. Antwerpen Proeft is het meest gerenommeerde culinair festival van België. Nergens vind je op een en hetzelfde moment en op één locatie gerechten van zóveel bekende koppen en rijzende sterren. Klinkende namen als Wout Bru, Nathalie Meskens, Pierre Marcolini, Dennis Broeckx, Viki Geunes, Wim Ballieu en Wouter Keersmaekers hadden al bevestigd voor de negende editie van het populaire evenement.Meer dan 30 restaurants, de béste foodtrucks en culinaire speciaalzaken bieden op het vierdaagse festival gerechten in degustatievorm aan. Het aanbod is uitgesproken gevarieerd, en gaat van klassiek Belgisch-Frans tot authentiek Aziatisch, van sterrenchefs tot jong talent, van barbecue tot 'veggie', van oesters tot desserts. Maar ook wat beleving betreft, wordt het genieten. Zo kun je op het festival meedoen aan kookworkshops in de AEG Cooking Club.Wij mogen 10 duo's blij maken! Doe hieronder dus zeker mee met onze wedstrijd.Elk duo krijgt:Meer info: www.antwerpenproeft.be