Win duotickets voor 4 dagen Limburg Proeft

De tweede editie van het culinaire openluchtfestival Limburg Proeft vindt plaats van 6 tot 9 juni, opnieuw in Hasselt. Win duotickets voor de vier dagen.

Net als vorig jaar bieden toprestaurants, cateraars en speciaalzaken lekkere gerechten in amusevorm aan tijdens het culinaire topevenement Limburg Proeft. Je kunt voor een fractie van de restaurantprijs genieten van ‘signature dishes’ van sterrenchefs, klassebistro’s en jonge keukentalenten. Het gaat van gastronomisch en gedurfd creatief, over Belgisch-Frans, tot authentiek Italiaans, Grieks en Aziatisch. Ook artisanale producenten, culinaire nichemerken en wijnhandelaars maken mee het mooie weer.

Limburg Proeft vindt plaats van vrijdag 6 juni tot pinkstermaandag 9 juni in Hasselt, op het terrein van de Outdoor Ethias Arena (tussen de nieuwe locatie van de club Versuz en de Universiteitslaan). U kunt er vier dagen lang flaneren en culinaire ontdekkingen doen in de ‘straatjes’ of op de terrassen verspreid over heel het plein. Speel hieronder mee en win duotickets die voor de vier dagen geldig zijn. (DB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content