Wim Ballieu opent restaurant in Brugge

Zijn bekende gehaktballen zullen vanaf 8 maart ook in Brugge verkocht worden.

Chef Wim Ballieu, bekend van het programma ‘Goe Gebakken’, opent een tweede restaurant in Brugge, een klein jaar na de opening van zijn restaurant ‘Balls & Glory’ in Gent.

De nieuwe zaak opent op 8 maart in de Brugse Langestraat, nummer 93, en zal vooral traditionele West-Vlaamse kost serveren onder de leiding van kok Paul Mahieu. Zo kan je er uiteraard de bekende gehaktballen van Wim eten, gecombineerd met groenten van lokale leveranciers. Het vlees voor de gehaktballen is afkomstig van de boerderij van de grootouders van Wim in Veurne.

‘We kozen in de eerste plaats voor Brugge omdat we er kunnen rekenen op onze chef Paul’, aldus Ballieu. ‘Daarnaast geloof ik ook dat ons concept er zal aanslaan. We zitten er in een zone waar veel werkmensen ’s middags wel een hartig lunchconcept kunnen smaken.’

Wim ook net het Gehaktballenkookboek uitgebracht, voor wie zelf aan de slag wil gaan met de recepten. (RDM/DB)

Balls & Glory Brugge opent op 8 maart de deuren in de Langestraat 93. Je kunt er terecht voor de heerlijke gehaktballen van maandag tot zaterdag van 10u tot 17u.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content