Ook Nederland gaat binnenkort kennismaken met het hippe gehaktballenconcept Balls & Glory van Wim Ballieu. De West-Vlaamse kok gaat op 1 juli een restaurant openen in Eindhoven. Op termijn komt er ook een zaak in Amsterdam. Dat schrijft De Standaard.

Balls en Glory heeft al succesvolle vestigingen in Brugge, Gent, Antwerpen, Leuven en Brussel, waar bezoekers kunnen kiezen uit een ruim assortiment gehaktballen met stoemp en salades. Nu moet dus ook Nederland voor de bijl.

In 2013 werd zijn project uitgeroepen tot beste foodconcept van Europa.

Piet De Kersgieter
© Piet De Kersgieter
Ook Nederland gaat binnenkort kennismaken met het hippe gehaktballenconcept Balls & Glory van Wim Ballieu. De West-Vlaamse kok gaat op 1 juli een restaurant openen in Eindhoven. Op termijn komt er ook een zaak in Amsterdam. Dat schrijft De Standaard.Balls en Glory heeft al succesvolle vestigingen in Brugge, Gent, Antwerpen, Leuven en Brussel, waar bezoekers kunnen kiezen uit een ruim assortiment gehaktballen met stoemp en salades. Nu moet dus ook Nederland voor de bijl.In 2013 werd zijn project uitgeroepen tot beste foodconcept van Europa.