Wim Ballieu neemt de fakkel over van Sofie Dumont

De 29-jarige Gentenaar Wim Ballieu is de nieuwe kok van het populaire bakprogramma Goe Gebakken op VT4. Hij vervangt Sofie Dumont die bij VTM aan de slag gaat.

VT4 lanceerde met Goe Gebakken het allereerste bakprogramma op de Vlaamse televisie. Intussen is de tv-reeks aan zijn derde seizoen toe. Begin februari hield Sofie Dumont haar job als presentator van de populaire tv-reeks voor bekeken. De ladychef van restaurant Les Eleveurs in Halle gaat aan de slag met een soortgelijk programma op VTM. VT4 moest koortsachtig op zoek naar een nieuw gezicht en vond die in de persoon van 29-jarige Gentenaar Wim Ballieu.

“Alle gebak en patisserie die ik dit najaar op VT4 zal maken, beantwoorden aan twee vereisten: het moet lekker en gemakkelijk zijn’, verzekert de chef uit Veurne. ‘Ik heb veel boter, eieren, suiker en chocolade in huis gehaald, en begin onmiddellijk alle heerlijke baksels die ik de VT4-kijkers wil voorschotelen te testen in mijn eigen keuken.’ Benieuwd of zijn bakideeën bij VT4 dit voorjaar onmiddellijk de juiste temperatuur bereiken. (DB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content